Du har väl inte missat Alkoholpolitik.se?

Nu har vi bloggat här på Alkoholpolitik.se under tre veckor. Vi har mjukstartat lite med marknadsföringen och uppnått våra mål med att skriva minst två inlägg i veckan och har haft två eminenta gästbloggare, nämligen UNF:s ordförande Linda Engström och Håkan Fransson som är drogförebyggare i Öckerö kommun.

Vår målsättning är att bloggen ska bli ett bra forum för alkoholpolitik och naturligtvis vara ett bra ställe för oss som driver bloggen att skriva av oss om alkoholpolitik. Inläggen kommer så klart att handla om alkoholpolitik, men även om kringliggande ämnen. Det kan vara såväl dagsaktuella frågor som mer generella aspekter på alkoholpolitik. Vi skriver med en folkbildande ambition och hoppas att de ska kunna tilltala både den som är väl insatt i ämnet och allmänheten.

För att göra bloggen mer intressant och fylla på med bra inlägg tar vi gärna emot gästbloggare. Hör av dig om du vill gästblogga hos oss!

Hoppas att du gillar bloggen!

Slutligen kommer här en presentation av oss:

Oskar Jalkevik, född 1984 och uppväxt i Falun. Oskar är idag distriktsordförande för IOGT-NTO i Stockholms distrikt och jobbar som verksamhetsanvarig för Tankesmedjan Nocturum. Tidigare har han suttit i förbundsstyrelsen för UNF. På 90-talet var han engagerad i ungdomsdemokrati och elevdemokrati i Dalarna.

Niklas Christerson, född 1985 och uppvuxen i Ystad. Niklas är idag vice distriktsordförande för IOGT-NTO i Uppsala och studerar juridik. Han var en av initiativtagarna till Nyktra Socialister och sitter nu i styrelsen. Tidigare har han varit aktiv i UNF:s alkoholpolitiska arbete på förbundsnivå. På 90-talet var han med startade Ystad kommuns arbete för ungdomsdemokrati och mot droger.

/Niklas & Oskar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>